STEELDRAWINBANDS.COM

Films en tv -shows over oplichters en oplichters

„Swearing from Tinder“ -A documentaire van 2022, die volgens Netflix al de top 10-films in 92 landen is binnengekomen,. Het thema oplichters en hun trucs is altijd vermakelijk – voor degenen die in de rol van toeschouwers zijn, en geen slachtoffers, natuurlijk. We herinneren ons allemaal de vele vrienden van Ocean, een charmante diprio in „Catch Me, If You Can“ en betoveren „Illusion of Deception“. Ik presenteer onze selectie van andere films en series over dit onderwerp.

Films

„Scam Stephen Glass“ (Billy Ray, 2003)

Wat te doen als je een beginnende journalist bent, maar echt wilt uit elkaar gaan en een carrière willen maken? Vri! Stephen schrijft scherpe materialen over Amerikaanse politici, waardoor hij zijn verbeelding vrije vergoeding geeft. De carrière ging bergop … maar de redacteur is onderweg van de jonge psychopaat, en de waarheid gaat naar buiten. De film is ook gebaseerd op echte evenementen.

„Best Supply“ (Giuseppe Tornator, 2012)

Italiaanse psychologische thriller. De beroemde veilingist (Jeffrey Rush) wordt uitgenodigd om een ​​ongebruikelijke antieke collectie te evalueren en te verkopen. Haar nieuwe minnares, erfgename, lijdt aan een psychische stoornis en gedraagt ​​zich zeer ongebruikelijk. Haar grillen irriteren de ingetogen snob, maar individuele artefacten uit de collectie wekken opwinding in de kunstcriticus ..

„Magic Light“ (Woody Allen, 2014)

Een van de beste films van Woody Allen is een vriendelijke komedie waarin de beroemde illusionist (Colin Fert) naar de Azure Shore komt om de fraudeur bloot te leggen. Het meisje is naar verluidt in staat om met de doden te communiceren en won het vertrouwen van een weduwe met een middelgrote en haar zoon, een rijke erfgenaam. Andere familieleden zijn ernstig bezorgd en verwachten dat een ervaren illusionist Charlatan zal helpen om water schoon te maken. De actie vindt plaats in 1928.

„Big Game“ (Aaron Sormin, 2017)

Het drama, gebaseerd op de autobiografie van Molly Bloom, de eigenaar van een gesloten pokerclub, die Hollywood -sterren, criminele autoriteiten was, een Russische maffia en miljardairs van alle variëteiten. Het is gemakkelijk om te raden dat Molly met deze samenstelling van de gasten problemen tegenkomt. En om uit hen te komen, in leven te blijven en de bars niet te plezieren voor de rest van haar leven, zal de vrouw haar gevaarlijke spel moeten leiden.

„Good Liar“ (Bill Condon, 2019)

In de hoofdrollen van Amerikaans drama – Helen Mirren en Ian McCellen. Een oudere fraudeur en een rijke weduwe: hij wil kleineren, maar begrijpt plotseling dat er een speciaal gevoel ontstaat in zijn ziel … een klassieke plot? Ongetwijfeld. Maar elke scène en dialogen van helden zijn de moeite waard om de film tot het einde te

https://pskastl.de/kontakt/datenschutz/

bekijken en erachter te komen hoe dit verhaal zal eindigen.

Serie

„Virtuosi“ (Tony Jordan, 2004–2012)

Misschien is een van de beste moderne series over fraudeurs in het VK neergeschoten. Helden – oplichters van het hoogste pak, werken samen en draaien de meest onverwachte fraude. Onderweg vertellen ze op de camera waarom alleen de schurken onrein in handen van de dorpen hun slachtoffers worden. Elke serie behaagt met een onverwachte ontknoping.

„The Company“ God’s Gift „(Stephen Conrad, Jim Wait Well, 2019)

Noir Tragicomedy in de beste tradities van de broers Cohen en Tarantino. Fraudeur James met een onrendabel psychologisch trauma en een sneaker besluiten de kerkschatkist schoon te maken, waarvoor, zoals later bleek, Paul’s ouders – Pastor Brown en zijn vrouw zijn verantwoordelijk. Fraudeurs komen met een complexe „multi -way“, maar de ministers van de cultus zijn niet zo simpletons.

Lupen (George Kay en Francois Uzan, 2021)

De moderne versie van het verhaal van de beroemde Franse oplichter Arsen Lupin. De actie ontvouwt zich vandaag in Parijs, de hoofdpersoon is de Senegal Immigrant (Omar SI). Wraak, liefde, sluwe reïncarnaties, behendige ontvoeringen – de hele „Gentleman’s Set“ voor fascinerende kijk.

„Anna uitvinden“ (Shonda Raims, 2022)

De nieuwe mini-serie die Netflix binnenkwamen met een Dislemer: “Dit hele verhaal is Pure Truth. Met uitzondering van fragmenten die volledig zijn uitgevonden „. De plot is gebaseerd op het echte verhaal van Anna Delevi. Het meisje geboren in Domodedov in de buurt van Moskou wordt haar eigen onder vertegenwoordigers van de New York Higher Society, doet zich voor als de erfgenaam van de Duitse miljonair en bedriegt rijk en invloedrijke vrienden voor honderdduizenden dollars.

Klassiek

Laten we ten slotte verschillende heldere films herinneren over fraudeurs van Classics of World Cinema.

„Hoe een miljoen te stelen“ (William Wyler, 1966)

De oude romantische komedie van 1966 met de onnavolgbare Audrey Hepburn en de Blue -yEyed knappe Peter O’Tul. De dochter van een fraudeur die kunstwerken vervalst, besluit een van zijn werken die in Parijs zijn tentoongesteld te stelen om zijn vader te redden van blootstelling ..

„Scam“ (George Roy Hill, 1973)

De actie vindt plaats in 1936. Straat oplichters kiezen per ongeluk het meest mislukte slachtoffer – een kleine bipod van een maffia -groep. Nu worden ze zelf objecten van jagen, en een van hen sterft door gangsters. Wraak – een gerecht dat koud wordt geserveerd. Zijn vriend beslist en begint samen met een ervaren Swindler een sluw plan te ontwikkelen … De film, waar Paul Newman en Robert Redford briljant speelden, ontving zeven Oscars.

„Blef“ (Sergio Korbucci, 1976)

Italiaanse komedie met Adriano Celentano en Anthony Quinn. De Swindler huurt de hoofdrolspeler in zodat hij de oude fraudeur uit de gevangenis zal halen, met wie de vrouw al lang scores heeft … de verdere presentatie van het plot is zinloos, iedereen bedriegt elkaar permanent, en zij doen het met verbazingwekkende vindingrijkheid en gratie.

„If It Comes Tomorrow“ (Jerry London, 1986)

Fille -serie film gebaseerd op Sidney Sheldon. Een lief en bescheiden meisje gaat met een rijke en geliefde man trouwen. Maar plotseling draait alles op zijn kop: de bruidegom verraadt haar, het meisje wordt beschuldigd van een misdrijf en wordt in de gevangenis gezet. Van daaruit komt ze uit met een compleet andere persoon – een slimme fraude en een getalenteerde overvaller van banken. Geruchten over haar „exploits“ bereiken een ervaren fraudeur die is gerust ..

„Thomas Cruna Scam“ (John Mactirnan, 1999)

De eerste film werd opgenomen in 1968. Remake – 30 jaar later, en het bleek volgens veel critici nog beter. Een verzadigde en verveelde financier (Pierce Brosnan) ontvoert een fantastisch dure foto van een monnik uit het museum. Het is op zoek naar een getalenteerde vrouwelijke onderzoeker van een verzekeringsmaatschappij (Rene Russo). Elk van hen is een sluwheid en het vooraf berekenen van de stappen van de tegenstander. Die zal winnen in een gokgevecht?

„Western“ (John Emiel, 1999)

Het filmgenre wordt gedefinieerd als een avontuurlijke actiefilm, maar met hetzelfde succes kan het een liefdesdrama worden genoemd en een verhaal over een grote zwendel. Onderzoeker van de verzekeringsmaatschappij (Katherine Zeta-Jones) gaat een ervaren dief vangen (Sean Connery). Ze heeft een sluw plan om te wrijven in vertrouwen in de moedercrimineel. Maar misschien leidt hij zijn spel ..

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.