STEELDRAWINBANDS.COM

Hoe u contact kunt leggen met een partner via aanraking en intimiteit

Fysiek plezier speelt een belangrijke rol in tevredenheid met relaties. Maar de kwestie is niet alleen in de frequentie van seksuele contacten. Het is veel belangrijker om fysieke vervreemding te overwinnen en nabijheid te creëren. Hier zijn een paar tips om het te doen.

Volgens enquêtes hebben ongeveer 51% van de vrouwen en 42% van de mannen van 18-80 jaar seksuele moeilijkheden. Het gebrek aan fysiek verlangen op zichzelf is geen probleem als het bij u en uw partner past. Maar dit gebeurt niet altijd. Samen met Michaela Thomas – de psycholoog en auteur van het boek „Love Lives Eternal“ – laten we proberen erachter.

Bedreigingssysteem

Het verwijderen van kleding voor een persoon en het aangaan van een intieme band met hem, we lijken onze bescherming af te nemen, we zijn extreem kwetsbaar. Sommigen hebben op dit moment ongemak en een soort „dreigingssysteem“ is geactiveerd. Je wilt niet langer knuffelen en seks hebben – de stemming wordt gemist.

Hier zijn enkele redenen waarom het dreigingssysteem is geactiveerd:

Je houdt niet van je uiterlijk, je beschouwt jezelf als onvolmaakt en onaantrekkelijk;

Je ervaart druk, alsof je een ideale minnaar/minnares moet zijn, bereik altijd een orgasme;

Je bent bang dat je wordt verlaten of je niet veilig voelt;

Je bent overbelast met gedachten over wat er thuis moet worden gedaan, over werk, over kinderen en levensproblemen;

Je voelt je jammer, sta jezelf niet toe om van intimiteit te genieten of je schaamt je voor het feit dat je van een specifiek soort seks houdt;

Je maakt je zorgen dat de kinderen wakker worden of dat er iets mis zal gaan tijdens seks;

Je voelt woede vanwege andere problemen in relaties;

U zult voorzien wat pijn zal doen.

Met deze gedachten en ervaringen, het lichaam, is het moeilijk voor partners om te ontspannen en in een aangenaam gevoel met hun hoofden te duiken.

Betekent niet langer beter

Vaak bederft het plezier van een intiem leven het vooroordeel dat er veel seks zou moeten zijn. „Iedereen heeft vaker seks dan wij“ is de meest voorkomende misvatting over fysieke nabijheid in partnerschappen. In feite is de frequentie van seksuele contacten niet zo’n belangrijke indicator van tevredenheid met relaties. Uit het Britse landelijke onderzoek naar seksuele voorkeuren en gewoonten bleek dat gemiddeld respondenten van 16-74 jaar ongeveer drie keer per maand seks hebben. Bovendien had 29% van de respondenten jonger dan 44 jaar geen enkele seks een maand voor de enquête.

Kwaliteit is belangrijker dan de hoeveelheid als het gaat om seks en langetermijnrelaties. Maar hoe u het kunt verhogen?

Om het seksuele leven te vestigen, is het belangrijk voor ons om eerst het „dreigingssysteem“ te kalmeren en een „systeem van prikkels“ te lanceren (verlangens en beloningen), waar u wacht op plezier, vreugde en inspiratie.

Hier zijn een paar manieren om het te doen.

Het menu met intieme relaties

Je kunt een menu maken met intieme klassen die je helpen om uit de gebruikelijke routine te komen met één scenario: „Kiss, Uitraid en reed“.

Als je denkt dat seks slechts penetratie is, mis je veel heerlijke „gerechten“. Markeer tijd en schrijf alle klassen op die je leuk vindt door je eigen „menu met intieme relaties“ samen te stellen om je seksuele repertoire uit te breiden.

Bewuste sensualiteit

Zonder te veroordelen, maar elkaar en jezelf accepteren, kun je je seksualiteit verkennen en je intieme repertoire uitbreiden. Gebruik alle vijf zintuigen voor een helderdere sensorische ervaring.

Visie

Bekijk de partner, maak mentaal een kaart van alle bochten van zijn lichaam. Let met liefde en empathie aandacht aan hoe het vrouwelijk lichaam is veranderd na de bevalling, hoe de spieren van de partner, die fysiek veel werkt, „kwispelen“, tekenen van veroudering noot. Ons lichaam is zo interessant om te studeren; Denk na over welk pad hij door de jaren heen moest gaan.

Luister naar omliggende geluiden (bijvoorbeeld als muziek speelt) en concentreer je dan op de adem van je partner. Dit Dapoxetine kan uw eigen ademhalingsritme vertragen of versnellen door synchronisme. Zet je hoofd op de borst van je partner en luister naar zijn hartslag: je voelt veiligheid en vrede? Luister naar nauwelijks merkbare geluiden wanneer je handen het lichaam van een partner aaien.

Geur

Haal diep adem en let op de geur van je partner: vers gewassen haar, parfums, lotion na het scheren. Hoe je partner ruikt als hij ’s ochtends wakker wordt? Verbrand je neus in de bocht van zijn nek en geur: welke herinneringen hij wekt? We ruiken onze kinderen, omdat het helpt om het verband tussen ons te versterken, maar de geur van onze partner helpt ook om de verbinding te versterken.

Gebruik uw smaakreceptoren om elke kus te verbeteren. Terwijl je haast hebt, geniet je van het moment waarop je lippen in contact zijn met de lippen van je partner, alsof je rijpe aardbeien uit je eigen tuin probeert. Laat de kus je dezelfde zoete anticipatie veroorzaken, zelfs als je in je hele leven veel aardbeien hebt gegeten. Probeer de stuurautomaat uit te schakelen en al je aandacht te vestigen op de smaak en aroma van een kus; Voel hoe warmte het op je lichaam morst. Experimenteer met kussen, het verbeteren of verzwakken van de enthousiasme en warmte. Dit beïnvloedt het plezier dat u krijgt?

Aanraken

Verken het lichaam van de partner met behulp van verschillende delen van de hand om uw sensaties te diversifiëren. Wat ga je voelen als je een warme palm op een partner zet of je vingers zachtjes op en neer op zijn rug passeert? Alternatieve druk en licht aanraking, kijken naar de sensaties. Nu de beurt aan je partner; Terwijl zijn handen je lichaam verkennen, sluit zijn ogen en stel je dit proces voor. Let op hoe het gevoel van aanraking intensiveert wanneer u het mentaal visualiseert.

Fantasie

Seksuele fantasieën helpen sommige paren bij intimiteit. Als je fantaseert over andere mensen, en niet over je partner, maak je geen zorgen; Het is één ding dat in je gedachten gebeurt, en een heel ander – wat je doet in het echte leven. Wij trekken vaak aan tot andere mensen: het is belangrijk wat we doen met deze attractie en welke betekenis het voor ons draagt.

Je fantaseert over een andere persoon omdat je verliefd op hem werd en diep ongelukkig bent in de huidige relaties? Als dat zo is, moet u beslissen: deze ontevredenheid uitwerken en intimiteit met een partner herstellen of zich verspreiden.

Of je fantaseert over iemand anders, simpelweg omdat het mooi is en je de spanning moest dumpen? Je houdt nog steeds van je partner en zoekt naar fysieke intimiteit in zijn armen? Dan is dit een volledig onschuldig entertainment – peperkracht, wat scherpte toevoegt aan je seksleven.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.